300hr Yoga Teacher Training - Sri lanka - 2019


curriculum of study

This internationally accredited 300-hour Yoga Teacher Training is for anyone who has completed a foundational RYS 200-Hour YTT and interested in becoming a 500 RYT, advancing their practice, deepening their knowledge, building their confidence, realizing their true potential, discovering their unique voice and connecting to their authentic self. 

Explore diving deeper into:

  • Advanced hands on assists

  • Advance yoga asanas

  • Pranayama and Meditation

  • Yin Yoga

  • Optimal alignment

  • Cleaver sequencing

  • Clear cueing

  • Modifications for all levels

  • Advanced practical anatomy

  • Dive deep into yoga philosophy

  • Workshop design

  • Yoga Wheel class design

  • Acro yoga, and Thai massage.

We’ve even added a 50-hour certified Yin Yoga Training within the program – something that’s growing in demand with the stressors of our busy lives.
 
This program has been lovingly co-created with our 300-hour YTT dream team! Mathieu Boldron will be teaching challenging asana classes full of enriching technique as well as Annie Au’s melting Yin Yoga classes demonstrating how to energetically deepen the practice spiritually. Annie will also up your functional anatomy game while Dr. Ganesh Ro will take you further into the world of Yoga Philosophy.

The program will encourage you to cultivate the confidence to share your hearts message with others in a manner that can really transform and impact their lives.

Example Schedule.

6:30pm TEA/FRUIT

7:30am Yoga Practice (2.5hrs)

10:00am BRUNCH BREAK (2hrs)

12:00 Philosophy or Anatomy (2.5hrs)

2:30pm LIGHT LUNCH (1hr)

3:30pm Training (2 hr)

5:30pm SUNSET BREAK

5:45pm Yin Practice(1.5hr)

7:15pm DINNER

There will be 5 Days Off during the duration of the training.

Upon registration trainees will receive a schedule with all the details.

*Schedule subject to change.